DELEN

#1. hij bewaart je geheimen
Meestal maakt het niet uit welk geheim het is, je geheim is altijd veilig bij hem.

#2. Hij is je therapeut
Je kunt altijd bij je broer terecht wanneer je problemen hebt die je ouders niet begrijpen. En zelfs nu jullie volwassen zijn weet je dat, als het je even allemaal teveel wordt, even bij elkaar zijn al heel veel helpt.

#3. Hij beschermt je
Je broer zal je altijd beschermen. Hij zal altijd voor je door het vuur gaan – zelfs al heb jij zelf het vuur aangestoken. Je kunt altijd op je broer rekenen.

#4. Hij leert je vechten
Hoevaak is het wel niet voorgekomen dat hij je lastig valt als je moest studeren. Na een tijdje heb jij er genoeg van en ontstaan er vechtpartijen. Op deze manier leer jij jezelf verdedigen.

#5. Hij maakt je sterker
Je grote broer zorgt ervoor dat je klaar bent voor de grote wereld. Door je broer zijn mengsel van klootzak zijn, voorbeeld zijn en af en toe je grootste vijand en dan weer grootste vriend zijn, kun je de wereld aan.

#6. hij leert je om je territorium te verdedigen
Je broer maakte vaak misbruik van het feit dat jij niet thuis was en stormde regelmatig je kamer binnen om iets uit je kamer te pakken, waarna je het soms kapot (of helemaal niet) terugkreeg. Maar daardoor heb je wel geleerd goed op je spullen te letten.

#7. Hij liegt voor je
Weet je nog die ene keer dat je veel te laat thuis kwam van een feestje? Je broer zal je altijd redden maar hij zal het altijd tegen je gebruiken, tot die ene keer dat je hem betrapte met zijn eerste jointje.

#8. hij is de perfecte partner in crime
Waarschijnlijk houden jullie allebei van domme ideeën. Maar met je eigen broer zijn deze ideeën vaak veel gekker en leuker dan met iemand anders. Behalve met je beste vriendin misschien.

#9. hij waardeert je advies
Natuurlijk hebben jullie wel eens ruzie. Maar in liefdevollere momenten weten jullie wat het best voor de ander is. En ook als je het niet altijd graag toegeeft: jullie luisteren naar elkaar en waarderen elkaars advies.

#10. jullie VS. de rest van de wereld
Jullie samen staan ontzettend sterk. Je weet na al die jaren wat je aan elkaar hebt. En ondanks alle stress en een aantal blauwe plekken, weet je het altijd zeker: hij houdt van je.

Deel dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook