DELEN

We beweren echt niet dat wij de betekenis weten van álle verkeersborden in Nederland. Maar als je de betekenis van haaientanden niet weet ben je gewoon een groot gevaar op de weg. Maar we zullen nog even voor de duidelijkheid herhalen wat die witte of gele gelijkbenige driehoeken op het wegdek betekenen. Deze driehoeken zijn verkeerstekens en staan bij een kruispunt op het wegdek als er voorrang moet worden gegeven.

Automobilist snapt haaientanden niet

Deze bestuurder in Berkel en Rodenrijs snapt dat duidelijk nog niet. Die kan zijn of haar roze papiertje eigenlijk maar beter gewoon weer inleveren!

Als jij niet weet wat haaientanden zijn in het verkeer, dan ben je eigenlijk een groot gevaar op de weg. Maar we zullen nog even voor de duidelijkheid herhalen wat die witte of gele gelijkbenige driehoeken op het wegdek betekenen. Deze driehoeken zijn verkeerstekens en staan bij een kruispunt op het wegdek als er voorrang moet worden gegeven. Dus ook op een rotonde in Berkel en Rodenrijs. Maar dat snapt deze bestuurder dus niet. Stug ervoor knallen ook, waardoor deze bestuurder misschien het beter zijn of haar roze papiertje in kan leveren. Via WhatsApp (06 590 590 72).