Wat is het toch weer heerlijk weer in Nederland vandaag! En goed nieuws, morgen en op Hemelvaartsdag wordt het nog een stukje lekkerder! Heerlijk weer om de barbecue uit de schuur te halen dus en lekker de hele dag in de tuin te zitten. Maar het kan nog beter! MWant wat is er lekker dan een stukje varen op het water en barbecueën tegelijk? Inderdaad helemaal niets. Met een opblaasbare barbecue boot haal je dus de twee beste werelden bij elkaar! Lekker met je vrienden of familie het water op en verkoeling zoeken terwijl de BBQ master van het stel het vlees aan het garen is!

Barbecueën op een boot

Nu denk je natuurlijk dat bestaat niet, zo’n opblaasbare barbecue boot. Maar dan heb je het toch echt mis. Voor een klein bedrag haal je ‘m al in huis. En als je dan ook nog vóór 22.00 uur vanavond bestelt heb je ‘m volgens deze website morgen al in huis!

Dit bericht bekijken op Instagram

Hebben jullie plannen voor deze zomer? Kan alvast gereserveerd worden. www.aquacues.nl #bbq #bbqlovers #uitje #vriendenuitje #bedrijfsuitje #bedrijfsfeest #boattrip #loosdrechtseplassen #bbqboat #zomer #zon #genieten #etenendrinken #bbqtime #bbqdonut #bbqdonutboat

Een bericht gedeeld door Aquacues (@aquacues) op