DELEN

Het is opmerkelijk nieuws (HIERRR) aangezien het de laatste tijd beter leek te gaan met Samantha de Jong. Ze kickte af van drugs in een kliniek in Schotland en vond in Hill een nieuwe liefde. Nu lijkt het dus toch niet zo goed te gaan. Hopelijk komt ze er snel bovenop. Het is haar vierde poging om zichzelf van het leven te beroven. Barbie laat weten waarom ze het heeft gedaan. Zonder interpunctie, dus wellicht kost het wat moeite om haar berichtje te lezen.

Berichtje van Barbie


Het berichtje van Barbie: “Goedemorge lieve mensen wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat ik heb er een gebroken pols aan over gehouden me bekken zijn gebroken en nogmaals iedereen heeft een oordeel over mij mag je best hebben maar niemand weet wat ik mee maak in me leven ook ik heb veel verdriet al helemaal over me kids en de dingen die gebeurt zijn in mijn verleden alle instanties die in je nek zitte je continu bewijzen tegen over ander roddels die verspreid worden die niet waar zijn de media maakt je gewoon helemaal kapot en ik hoef hier niet de zielige uit hangen maar oordeel niet alsje van iemands leven niks weet voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten x”

Dit bericht bekijken op Instagram

Goedemorge lieve mensen wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat ik heb er een gebroken pols aan over gehouden me bekken zijn gebroken en nogmaals iedereen heeft een oordeel over mij mag je best hebben maar niemand weet wat ik mee maak in me leven ook ik heb veel verdriet al helemaal over me kids en de dingen die gebeurt zijn in mijn verleden alle instanties die in je nek zitte je continu bewijzen tegen over ander roddels die verspreid worden die niet waar zijn de media maakt je gewoon helemaal kapot en ik hoef hier niet de zielige uit hangen maar oordeel niet alsje van iemands leven niks weet voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten x

Een bericht gedeeld door Samantha de jong 馃専Barbie馃専 (@samantha_de_jong29) op