Bericht van Ben:Bij deze meld ik het ook via mijn eigen instagram account. Ik ga ’t gewone normale leven in. Zie je ’t al in gedachten voor je?? Lekker met de fans eropuit in een hele gewone normale ouderwetse auto, raampje open en keihard: I fly with you door de speakers. Peperdure sportauto?? Welnee!!! Lekker gewoon in een gewone normale ouderwetse auto met de fans eropuit. Net als mijn persoonlijkheid, want ik ben zo lekker gewoon gebleven.

Ben is zo gewoon gebleven…


Deze gewone normale ouderwetse auto is niet van mij. Ik heb geen rijbewijs, maar er zullen ongetwijfeld vast wel fans zijn die zo’n gewone normale ouderwetse auto hebben, en die ongetwijfeld vast wel met mij eropuit willen met keihard: I fly with you door de speakers. Groetjes uit Friesland!! Liefs, Ben!

Dit bericht bekijken op Instagram

Bij deze meld ik het ook via mijn eigen instagram account. Ik ga 't gewone normale leven in. Zie je 't al in gedachten voor je?? Lekker met de fans eropuit in een hele gewone normale ouderwetse auto, raampje open en keihard: I fly with you door de speakers. Peperdure sportauto?? Welnee!!! Lekker gewoon in een gewone normale ouderwetse auto met de fans eropuit. Net als mijn persoonlijkheid, want ik ben zo lekker gewoon gebleven. Deze gewone normale ouderwetse auto is niet van mij. Ik heb geen rijbewijs, maar er zullen ongetwijfeld vast wel fans zijn die zo'n gewone normale ouderwetse auto hebben, en die ongetwijfeld vast wel met mij eropuit willen met keihard: I fly with you door de speakers. Groetjes uit Friesland!! Liefs, Ben!

Een bericht gedeeld door benjamin (ben) de ruiter (@benjaminderuiter) op