Billie Eilish bracht op haar 14e in het najaar van 2015 haar eerste single Ocean eyes uit. Haar oudere broer Finneas O’Connell schreef het nummer oorspronkelijk voor zijn band The Slightlys, maar gaf het uiteindelijk aan haar en haar dansleraar die er een choreografie op bedacht. Begin 2020 werd bekend dat de ongekend populaire zangeres het titelnummer van de 25ste James Bondfilm, No Time to Die, verzorgt. De, inmiddels 18-jarige, zangeres zorgt voor veel aandacht op body shaming op social media en in haar muziek. Ze draagt zelf alleen maar onwijs baggy kleren zodat niemand een mening over haar figuur kan hebben.

Billie Eilish online belachelijk gemaakt

Er zijn verschillende foto’s van de wereldberoemde zangeres verschenen die gemaakt zijn door Amerikaanse Paparazzi. Er wordt bijvoorbeeld geschreven: “Ze heeft binnen 10 maanden een 35-jarig wijn-drinkend-moeders-lichaam gecreëerd.” Het gaat om de foto hieronder. Onder de foto is een video van de zangeres te zien waar ze opstaat tégen bodyshaming:

Eerder maakte ze dit statement!

Tijdens een optreden liet ze via een gigantisch scherm een opvallende video zien. Ze gaat hier namelijk uit de kleren met een krachtig statement op het laatst: ‘Is my value based only on your perception?’. Onlangs heeft de succesvolle zangeres de korte film op YouTube geplaatst: