DELEN

Ze is Nederlandse radio-dj bij NPO 3FM. Sinds juni 2017 is ze een van de stemmen in de vormgeving van 3FM. We hebben het natuurlijk over Eva Koreman. In 2019 is de radio-dj een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson. En tot nu toe gaat haar dat erg goed af. Alleen wat blijkt, deelname aan het programma is tóch niet heel best voor je gezondheid. Eva is namelijk het een en ander verloren tijdens haar dagen op het onbewoonde eiland en daar schrik je toch wel van. “Het is een enorme aanslag op mijn gezondheid geweest” vertelt ze in een interview.

Eva Koreman ná Expeditie Robinson

Ze is namelijk een kies verloren, deze is afgebroken tijdens de deelname. Maar daar is het niet bij gebleven. Ze heeft ook nog enorme last van haaruitval. Of dat komt door de opgelopen stress op het eiland of door het tekort aan voedingsstoffen weten we niet. Ook heeft ze enorm gewichtsverlies gehad en dat vreet je spieren op. op kracht komen na deelname is dan ook een hele kunst.
Zie ook: Wauw! Zo ziet de ontzettend knappe vrouw van Jandino Asporaat eruit!

Dit bericht bekijken op Instagram

Hier lach ik (nog… of nog steeds?), maar tijdens de sloopproef die je zondag gaat zien, zie je m’n allerengste gameface ooit 😂. En verbrandde ik m’n handen én hang ik mezelf bijna op. #expeditierobinson

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman) op