DELEN

Gisteren werd bekend dat André Hazes en Monique Westenberg definitief uit elkaar zijn. Monique liet via Instagram weten dat André gevoelens zou hebben voor een andere vrouw. Daarnaast schreef ze ook dat het heel pijnlijk was om te horen wie dat dan wel niet was! Inmiddels is duidelijk wie de nieuwe liefde van André is. En dat is niemand minder dan de 45-jarige Bridget Maasland! Dat heeft André laten weten aan de redactie van RTL Boulevard! BRON

Bridget Maasland

”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo laat André weten aan RTL Boulevard. “Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.” Misschien nog wel pijnlijker is dat André enige tijd geleden nota bene aan de zijde van Bridget nog vertelde over zijn relatieproblemen bij RTL Boulevard.

Gisteren liet Monique op Instagram nog weten het zeer pijnlijk te vinden om te horen wie de nieuwe liefde van André is:

Dit bericht bekijken op Instagram

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op