André Hazes en Monique Westenberg zijn intussen alweer een poosje samen. De twee hebben zelfs een kind samen maar zijn nog altijd niet met elkaar getrouwd. De grote vraag is natuurlijk wanneer dat gaat gebeuren. André zelf wil daar wel wat over kwijt. Volgens de zanger heeft hij eerst wat goed te maken voor hij op z’n knieën gaat. André Hazes wil zeker wel trouwen, vertelt hij aan Dag Allemaal. Hij en Monique denken zelfs al aan gezinsuitbreiding. “Ik sta daar zeker voor open. Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen.”

André Hazes heeft eerst wat goed te maken

Maar dat huwelijk laat nog even op zich wachten. “Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen”, legt André uit. Hij doelt daarmee natuurlijk op de korte Brazes-affaire. Daar is de zanger nu wel helemaal overheen. Monique is de persoon waar hij zeker de rest van zijn leven mee wil doorbrengen. “Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar”.

Dit bericht bekijken op Instagram

“The cost of not following your heart, is spending the rest of your life wishing you had”. Ik ben zó dankbaar voor dit moment. Die vonk. Die liefde. Die bezinning. I houd van jou ❤️

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op