Chantal Janzen is een 41-jarige Nederlandse actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en televisieproducent die onder meer te zien was in 42nd Street, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast, Hij Gelooft in Mij en Tarzan. Tevens presenteert ze sinds 2005 diverse televisieprogramma’s waaronder De Jongens tegen de Meisjes, Everybody Dance Now en Chantal blijft slapen. Janzen studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze kreeg les in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tapdansen en musicalrepertoire. Ze speelde onder andere in de musicals Crazy for You, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, Saturday Night Fever (Stephanie Mangano), 42nd Street (eerste understudy voor ‘Peggy Sawyer’), Beauty and the Beast (Belle), Tarzan (Jane), Petticoat (Pattie), Wicked (Glinda) en Hij Gelooft in Mij (Rachel Hazes).

Chantal Janzen op het witte doek

Janzen was ook op het witte doek te zien. Ze speelde in de films Fighting Fish, De dominee, Feestje!, Deuce Bigalow: European Gigolo, Volle maan, Alles is Liefde, Kicks, Het Geheim, Pak van m’n Hart en de telefilm Loverboy. In december 2002 verscheen haar cd-single Achter de sterren, de titelsong van de speelfilm Science Fiction. Maar wist je dat er ook hele foute video’s van Chantal op het wereldwijde web staan?

Vakantie in Zuid Frankrijk

Momenteel viert Chantal Janzen samen met haar familie vakantie in Frankrijk. Op de foto zien we haar zoontje die ndanks het warme weer toch graag in zijn Spiderman pak wil rondlopen. Suuuuper schattig natuurlijk! In al haar enthousiasme is Chantal’s stiefzoon Zion even vergeten die op de achtergrond in zijn onderbroek de afwas voor zijn rekening neemt. ‘Ik sta er mooi bij in mijn ondergoed. Super bedankt’, reageert hij dan ook geïrriteerd onder de post.

Zien: Nóg een gepubliceerde foto van Amalia zorgde voor woede bij de Koning!

Dit bericht bekijken op Instagram

28 graden. Maar het MOET aan. #peuterwiliswet Herkenbaar?

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op