DELEN

Tussen half juni en half juli vonden de opnames van Expeditie Robinson 2018 plaats. Uiteraard proberen de deelnemers geheim te houden tot wanneer ze in het programma hebben gezeten. Op het lekken van Robinson-informatie staat zelfs een boete van 100.000 euro! Aan de hand van analyse van social media accounts van de deelnemers, heeft sociale media-analist Jaap van Zessen echter toch al vier afvallers kunnen ontmaskeren.

Famke Louise
Famke zal al snel van het eiland verdwijnen. Op 21 juni verscheen er namelijk een foto online waarop ze een nieuwe tattoo over de naam van haar ex-vriend SnapKing laat zetten. Ook werd ze op 23 juni met Ronnie Flex gespot in Club Vie in Rotterdam.

Tony Junior
Tony Junior heeft zich op social media netjes aan de regels gehouden, maar trad op 30 juni wel gewoon op tijdens het openluchtfestival ParkCity Live in Heerlen.

Toine van Peperstraten
Fox Sports-presentator Toine van Peperstraten werd op 2 juli in meerdere foto’s getagged op het Instagram van voormalig Ajax voetballer Sonny Silooy, tijdens een fotoshoot van Fellows Unted.

Corrie Konings

Op de Belgische nieuwssite Kempen Nieuws stond een bericht te lezen dat Corrie Konings op 6 juli zou optreden op het schlagerfestival Daar bij die molen in Olen. Op Facebook werden later ook beelden van het optreden geplaatst. Deze zijn inmiddels weer verwijderd.