Als er één programma een hele vaste schare aan fans heeft dan is het Wie Is De Mol? wel. Het succesvolle programma kende begin dit jaar haar 20e seizoen. In China bleek muzikant Rob Dekay de mol te zijn en was acteur Buddy Vedder de winnaar van het programma. Maar nu we een halfjaar verder zijn wordt er alweer halsreikend uitgekeken naar een nieuw seizoen. Het lijkt erop dat de eerste kandidaten van het extra seizoen van Wie is de Mol? bekend zijn, meldt de Telegraaf. Het extra seizoen zou een ‘allstar-seizoen’ worden met de leukste kandidaten van de afgelopen seizoenen.

Allstar-seizoen van Wie Is De Mol?

Wij zijn eigenlijk wel benieuwd wie jullie graag terug zouden zien in een mogelijk allstar-seizoen. Laat het weten in de reacties op onze Facebook-pagina! Hieronder vast vier namen die we mogelijk terug gaan zien, aldus de Telegraaf.

Nikkie de Jager

Influencer Nikkie de Jager is de eerste kandidaat die weer mee lijkt te doen. De regisseur van het programma Rick McCullough heeft op Instagram een foto geplaatst waarop hij samen met Nikkie te zien is tijdens de opnames. Inmiddels is de foto verwijderd.

Diederik Jekel

De volgende kandidaat die mee zou doen aan het nieuwe seizoen is Diederik Jekel. De RTL Boulevard-deskundige heeft in de tijd dat de opnames plaatsvonden, van 31 oktober tot 17 november, maar één foto op social media geplaatst. Ook volgen hij en Nikkie elkaar opeens op Instagram.

Gijs Staverman

Gijs Staverman zou ook zo maar eens een kandidaat kunnen zijn omdat hij in die periode net op roadtrip was met zijn familie. Volgens Telegraaf-molloot Max van den Broek is dat het meeste gebruikte excuus van BN’ers die stiekem meedoen aan het programma.

Ron Boszhard

Iemand die menig fan graag terug zou zien in het allstar-seizoen is Ron Boszhard. Of hij één van de kandidaten is, wordt uit zijn posts op social media nog niet duidelijk. Op het moment van opnames heeft Ron twaalf posts geplaatst, maar dat kan ook zijn om mensen juist op het verkeerde been te zetten.