Als jij rond de 30 jaar oud bent heb je misschien geen idee over wie we het hebben maar Dee is een vrij grote influencer in Nederland. Dat komt voornamelijk omdat ze de ex-vriendin is van de allergrootste YouTuber van ons land: Enzo Knol. Oja, Dee haar echte naam is trouwens Demira maar dat weet dan weer bijna niemand. Tegenover EditieNL laat zij weten dat zij dagelijks een hoop s*ksueel getinte berichten ontvangt via social media. “Het zijn voornamelijk seksueel getinte opmerkingen zoals ‘Je hebt zo’n lekkere billen, ik zou je graag eens willen neuken’. Ook krijg ik veel foto’s. Die open ik niet, want je weet wat voor foto’s het zijn, zo laat ze weten.

Dee blijft er nuchter onder

Zelf vindt de vlogster het bizar dat zoveel vrouwen hiermee te maken krijgen. “Ik ben er redelijk nuchter onder, maar ik geloof echt dat er meiden zijn die zich hierdoor onveilig of rot voelen. Ik heb ook weleens berichten gehad van een man die zei dat hij me kwam opzoeken. Daar schrok ik van. Het gaf me een onveilig gevoel.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals jullie misschien wel weten hou ik me het liefst lekker afzijdig van discussies op het internet. Niet omdat ik geen zin heb om het gesprek aan te gaan maar omdat een discussie vaak in het teken staat van overtuigen. Persoonlijk vind ik luisteren en respect hebben voor het verschil van mening 100 keer belangrijker. Iedereen heeft eigen overtuigingen en een eigen belevingswereld. Je hoeft de mening van een ander dan ook niet altijd te respecteren maar het is zo nu en dan echt niet erg om hem wel te accepteren. Zo ook met de hele #bodypositivity . Een goed initiatief om mensen bewust te maken van de diversiteit van de mens. Nou is half Instagram weer boos omdat het overdreven laten zien van vetrollen weer voor het verkeerde beeld zou zorgen. Als je het aan mij vraagt moet ieder mens lekker doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Wil jij in je bikini op de foto? Met je cellulitis vol in beeld? Het liefst een shirt aanhouden of helemaal niet op de foto? Lekker doen! En mocht je nou iets zien bij een ander wat je zelf niet zo snel zou doen. Probeer dan, voor je die lelijke comment plaatst, eerst even te bedenken dat er achter die foto ook gewoon een mens met overtuiging zit. Net als jij.

Een bericht gedeeld door Dee (@dee) op