DELEN

De Action is natuurlijk helemaal geen verkeerde winkel. Je kunt er pennen, schriften en andere spullen halen voor een prijs die je bijna nergens anders kunt vinden. Maar wat ook wordt verkocht bij de Action, zijn prulletjes om je huisje mee te versieren. Het is eigenlijk wel de minst originele manier om je huiskamer of welke kamer dan ook mee ‘op te vroijken’. Het blijkt ook dat hoe meer van deze prulletjes iemand in huis heeft, hoe hoger het tokkiegehalte van een persoon is.

Spullen

Maar om welke prulletjes gaat het nou eigenlijk? Natuurlijk niet om die pennen die je in de la hebt liggen of dat papier in de printer. We hebben een klein lijstje voor je gemaakt. Heb jij één of meerdere van deze prulletjes in huis? Gauw de afvalbak in voordat iemand het ziet!

1. Bord met lettertjes
Om lekkere diepzinnige tekstjes van internet op te plaatsen wanneer bezoek langskomt.

2. Borden met tekst in huis
Lijkt net echt oud drijfhout, nu voelen je gasten zich pas thuis!

3. Bord met tekst in de tuin
Zelfde verhaal, maar dan in de tuin…

4. Kartonnen letters
Je merkt het al, veel dingen met letters. Maar je hebt dus ook mensen die alleen letters plaatsen. Van die kartonnen dingen. Ook in de variatie LOVE etc.

5. Wijnglas met de tekst ‘Wine’
Lekker classy!

6. Koffiemok met de tekst ‘Coffee’
Zelfde verhaal als het wijnglas. Ook te vinden met tekst ‘Tea’

7. Van die hartjes met teksten
En dan aan een deurknop van een deur of kast hangen…

8. Van die hartjes gemaakt van riet
Man man man…

9. Live, Laugh, Love
Alles met deze tekst erop, en dan te bedenken dat mensen zelfs met een tattoo rondlopen met deze tekst!

Mocht je nu denken ‘Hé, dat heb ik in huis maar ik ben écht geen tokkie’. Dan moet je even kijken of je naam HIERRR in dit lijstje voorkomt. Sta je daar ook nog eens tussen, dan is er geen ontkomen meer aan!