Zomervakantie, kun je eindelijk weer de wereld gaan ontdekken. Het mooie Afrika bekijken of door de jungles in Azië ploeteren. Misschien wel door de unieke natuur van Alaska trekken of een roadtrip door Canada. Prachtige vakantiebestemmingen natuurlijk. Maar je kunt natuurlijk ook in een All-inclusive resort gaan zitten in Spanje of Turkije en jezelf volproppen met opgewarmde kip en zoete Sangria zuipen. Als er maar bitterballen en frietjes zijn. Lekker om 8 uur je handdoekje op een ligbedje aan het zwembad gooien zodat je in de middag een eigen plekkie hebt. Het is maar wat je wil natuurlijk. En dan natuurlijk wel foto’s zoals deze HIERRR maken!

Vakantiebestemmingen voor tokkies

En het blijkt dat tokkies nou precies voor de laatste optie gaan. Wil je ze niet tegenkomen op vakantie? zorg dan dat je in ieder geval niet naar de onderstaande vakantiebestemmingen gaat. Ga jij al jaren naar een van de onderstaande vakantiebestemmingen? Dan weet je wat je bent!

1. Antalya
2. Alanya
3. Salou
4. Chersonissos
5. Sunny Beach
6. Benidorm
7. Lloret de Mar
8. Zandvoort
9. Scheveningen

Bonus voor tokkies met wat centjes: Ibiza!

Wiat je dat je ook aan de hond van een persoon kunt zien of diegene een tokkie is? Ze hebben namelijk áltijd één van deze 5 hondernrassen HIERRR!