DELEN

André Hazes en Monique Westenberg zijn nu al een aantal weken echt officieel uit elkaar. De zanger is nu ook al een aantal weken met zijn nieuwe vlam Bridget Maasland. Volgens vele is het een kwestie van tijd voor hij er spijt van gaat krijgen. De moeder van zijn kind is natuurlijk erg lang zijn maatje geweest en alles is toch wel tot een abrupt einde gekomen. Vooral door de manier waarop het is gegaan is als een klap binnen gekomen bij Monique. Ze kreeg via een appje en een nieuwsbericht te lezen dat haar toenmalige vriend een nieuwe vriendin had.

André Hazes gaat spijt krijgen

De zanger heeft gekozen voor een 20-jaar oudere vrouw, Bridget Maasland. Dit is natuurlijk een groot verschil maar blijkbaar houdt de zanger van oudere vrouwen. Met Monique was hij al langer samen en het leeftijdsverschil zal hierdoor ook minder opvallen voor de twee. Het zal een kwestie van tijd zijn voor de zanger met spijt terug kijkt naar deze foto’s:

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat een kans om nog even lekker te zwemmen met deze twee schatjes. Niet normaal hoe lief ze zijn, hoe graag ze samen zijn en hoe aanhankelijk naar ons toe ❤️🐾

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Dit bericht bekijken op Instagram

⛵️

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op