DELEN

Dat Koning Willem Alexander tegenwoordig een baardje draagt weten we inmiddels wel. Foto’s van hem en zijn baardje verschijnen overal op het internet en hij heeft er een hoop fans bijgekregen. Maar nu gaat er een foto rond waarin hij nóg stoerder is. In het buitenland geloven ze bijna niet dat dit de Koning van Nederland is. Hij was namelijk te gast op de TT Assen in Assen en ging daar eventjes op een brute dirtbike zitten.

Willem Alexander op de motor

En dat geeft natuurlijk een heel ander beeld dan je zou verwachten van een Koning. En dat is ook de reden dat de foto van een Koning met brute baard op een flinke crossmotor de hele wereld over gaat!
Zie ook: ROngelooflijk, dit gaat de familie Meiland nu doen!

Dit bericht bekijken op Instagram

🇬🇧 30 September 2019 His Majesty King Willem-Alexander of The Netherlands visits the Motocross of Nations at the TT Assen on September 29, 2019 in Assen, Netherlands. . . 🇫🇷 30 Septembre 2019 Sa Majesté le Roi Willem-Alexander des Pays-Bas assistant au “Motocross of Nations” à Assen, aux Pays-Bas. . . #queenmaximafans #queenmaxima #queen #royalascot #monarchy #monarchie #roi #reine #royals #monarchs #kingofthenetherland #roidespaysbas #willemalexander #kingwillemalexander #koninginmaxima #koningwillemalexander #princesscatharinaamalia #princessalexia #princessariane #princessarianeofthenetherlands #koninginmaxima

Een bericht gedeeld door Royals Around the World 👑 (@monarchies_around_the_world) op