Vanavond vindt voor de 55e keer het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Op die avond worden de belangrijkste Nederlandse televisie prijzen uitgereikt op het gebied van o.a. beste programma, beste acteur en beste actrice. Dionne Stax zal samen met Frits Sissing de presentatie voor haar rekening nemen maar ze is er nog niet helemaal over uit wat ze zal aantrekken op die avond. En omdat de voormalig nieuwslezeres van de NOS momenteel weer hartstikke single is heeft ze geen man in huis die haar outfits kan beoordelen. Dus vraagt ze haar fans op Instagram om hulp.

Dionne Stax vraagt fans om hulp

Dus, fans van Dionne Stax (en dat zijn er veel, dat weten we) welke jurk vinden jullie beter staan? Gaan we voor voorzichtig grijs of toch voor iets meer spannend blauw? Overigens stelde ze deze vraag eerder ook al in haar Stories en daar was de mening van ‘het publiek’ meer dan duidelijk. (Zie foto’s onderaan deze pagina)

Dit bericht bekijken op Instagram

Ja mensen, het Televizier-Ring Gala dus! Graag weer je mening, maar nu vooraf 😉 Jurk 1 of jurk 2? STEMMEN MAAR! Donderdagavond de uitslag #helpmeout #kommaardoorrrrr

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op