DELEN

De BFF van de Meilandjes, Caroline, is een aantal maanden geleden vertrokken uit het kasteel. Kijkers van Chateau Meiland waren nogal geschokt door de roddels. Er zou een fikse ruzie tussen haar en Martien en het gezin zou zijn. Niets van dit bleek waar te zijn. Het verhaal van een burn-out kwam naar buiten. Maar ook hier bleek niets van waar te zijn. Het was dan geen verzonnen roddel door de media, Caroline had dit zelf verzonnen. Ze zegt: “Ik had gezegd een burn-out, maar dat heb ik te snel gezegd. Want dat zeg je om er van af te zijn, van alle vragen uit de media. Ik was gewoon kapot”. Dit laat ze weten aan ShowNieuws.

Caroline ging vrijwillig weg uit Chateau Meiland

“Ik stond het bed op te maken en toen dacht ik: ‘Nou, dit gaat me gewoon nu echt te ver. En ik kon gewoon niet, ik had geen kracht meer in mijn lijf. Het was gewoon helemaal op. Dan moet je gewoon een besluit nemen en dat besluit is prima.” laat ze weten. Ze zegt ook een terugkeer niet uit te sluiten maar op dit moment gewoon eventjes voor meer rust te willen kiezen.

Geen ruzie

Op Instagram laat ze het volgende weten: “Ik hoor, lees en zie veel berichtjes om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is. Verhalen dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest.
En ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn!
Maar ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan chateau Meiland. Maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie! We hebben samen afgesproken even rust te pakken.
Overigens is het mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie.
Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij willen opnemen. Helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen.
De enige juiste verhalen vindt je op de officiële kanalen van mij en de familie.”

Bericht op social media

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik hoor, lees en zie veel berichtjes om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is, dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan chateau Meiland maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie! We hebben samen afgesproken even rust te pakken. Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij willen opnemen maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen. De enige juiste verhalen vindt je op de officiële kanalen van mij en de familie 💋 . . . 📸 @liefleven . . . #carolinevaneeden #liefleven #liefzijn #dewaarheid #dankbaar

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op