DELEN

Monique Westenberg heeft op Instagram voor het eerst gereageerd op de breuk met André Hazes. Daarin laat ze weten dat de zanger gevoelens heeft voor een andere vrouw. En dat kreeg ze via een een bericht op Whatsapp te horen… Dat het niet helemaal lekker boterde in de relatie tussen de twee was natuurlijk al een paar maanden duidelijk. Maar het leek de laatste weken juist net een beetje beter te gaan tussen de twee.

Appje van André Hazes

Via een appje zou André aan Monique hebben laten weten dat hij gevoelens zou hebben voor een andere vrouw. “Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker.” Laat Monique weten…

Dit bericht bekijken op Instagram

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op