In de Telegraaf-bijlage VROUW blikt Bridget Maasland nog één keer terug op de veelbesproken ‘huwelijksnacht’ tussen haar en André Hazes heel wat jaartjes geleden. In een café aan de rand van Amstelveen zou ze volgens de roddelpers met haar slip op de enkels het gedaan hebben met de jonge zanger. Dat zou gebeurd zijn in het flessenhok tijdens de bruiloft van televisie collega Patty Brard. De Privé publiceerde dit verhaal een tijdje geleden en daar was nogal wat gedoe over. Te meer omdat Bridget de verhalen altijd ontkent heeft.

Dit is er gebeurd volgens Bridget Maasland

Bridget geeft wel toe dat ze destijds al met André gezoend heeft. “Dré kwam binnen, zette me tegen de muur en gaf me een heftige zoen, vol op mijn mond. Daar was ik helemaal niet van onder de indruk en ook helemaal niet van gediend. Ik was totaal verbouwereerd. ‘Wat doe jij nou, gek!’ zei ik tegen hem. That’s it. Dat is er gebeurd, niets meer en niets minder”, aldus de presentatrice.

Angela de Jong gaat los

Angela de Jong is onlangs nog los gegaan op de blonde roddeltante. De schrijfster was het niet eens met hoe ze met haar nieuws naar buiten is gekomen terwijl ze bij RTL Boulavard werkt. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Zie ook: André Hazes en Monique zetten er een punt achter: “Gaat niet meer!”