Wesley Sneijder is eventjes van zijn leven aan het genieten op Ibiza, en dat doet hij niet alleen. Hij werd gespot, samen met de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes. De twee zouden het volgens een bijstander wel heel gezellig met elkaar gehad hebben, en de rapper was in de verste verte niet te zien. In weekblad Weekend gaf de omstander het volgende aan: “Ze waren met een groot gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar ze trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe.” De vraag is natuurlijk wat hier precies speelde, maar het kan ongetwijfeld gewoon een diepgaand gesprek zijn tussen de twee.

Wesley Sneijder en Jaimie Vaes, hoe zit dat?

Dat de twee elkaar ongetwijfeld goed kennen weten we. De oud-voetballer wordt vaker gezien met de rapper tijdens feesten en etentjes en lijken goede vrienden met elkaar te zijn. Maar het feit dat onlangs een gerucht was dat de rapper en zijn verloofde uit elkaar zouden zijn doen de geruchten toch extra opwaaien. De rapper zou volgens verschillende media niet eens aanwezig zijn op het eiland, maar daar blijkt niets van waar. Kort nadat het gerucht van de voetballer en mevrouw Kleine de rondte deed plaatste hij namelijk een foto op social media waarin ze samen in het restaurant Giuseppe Cipriani op Ibiza zitten. Hij schrijft erbij: “Los van alle lange teksten en romantische onzin op insta, wil ik even zeggen dat je me maatje bent, me vrouw, en de beste mama ooit. Tot de laatste dag dat ik leef zal ik er voor je zijn en voor je klaar staan! Hou van je schat.”

Hoe zit het met Yolanthe?

Wesley Sneijder heeft een boek uitgebracht waarin hij aangeeft aan dat zijn losbandigheid zijn huwelijk zou hebben gekost. Hij zegt er het volgende over: “Ik bleef alleen achter en zag die kleine, Jessey, veel minder. Klote. En ik kan slecht alleen zijn. Waarom zou je trouwens alleen zijn als je genoeg vrienden hebt om vrije tijd mee door te brengen? Ik had alleen niet in de gaten dat de fles wodka mijn grootste vriend werd.” Van Nistelrooy en Robben zouden heb weleens gewezen hebben op zijn buitensporige gedrag naast het veld. Hij zegt daar het volgende over: “Dat ik het zo niet lang zou volhouden. Ik speelde best goed, maar ze zeiden dat ik nog beter kon. Fysiek merkte ik het, geloof ik, niet eens. Ik ben een ijzersterk mannetje, hè? Ik stond de volgende morgen gewoon weer goed op. Tja, zo ben ik.”

Zie ook: Lil Kleine klapt uit de school: “Dit heeft mijn moeder met mij gedaan!”