Kennen jullie Tokio Hotel nog? In 2001 werd deze Duitse rockband opgericht. De band telde 4 leden: de tweelingbroers Tom en Bill Kaulitz, Gustav Schäfer en Georg Listing. Deze vier heren (jongens) waren niet alleen in Duitsland, maar over de hele wereld beroemd geworden! Hoe gaat het nu 19 jaar later met de boys? Op internationaal gebied brak de band pas later door. Hoe kwam dit? Voorheen zongen ze in het Duits. Vanaf 2007 besloten ze om ook in het Engels te gaan zingen. Het nummer genaamd Monsoon zorgde ervoor dat de band wereldwijd bekendheid wierf. Hieronder kun je nog even genieten van deze geweldige videoclip!

Tokio Hotel vandaag de dag!

De band heette oorspronkelijk Devilish, maar al vrij snel werd de naam veranderd in Tokio Hotel. Hun eerste nummer heet Durch den Monsun en hiermee veroverde ze meteen de Duitse hitlijsten. Hieronder kun je de clip bekijken:

Tokio Hotel was vanaf dat moment een gevestigde naam in de rockscene. In totaal maakten zij 5 albums en traden ze wereldwijd op. In 2010 besloten ze hun muzikale carrière op een lager pitje te zetten. Bill Kaulitz – de leadzanger – gaf aan dat de band niet meer geïnspireerd was om muziek te maken. In 2014 werkte de band aan een comeback en brachten ze een nieuw album genaamd Kings of Suburbia uit. Ze gaan dit jaar zelfs opnieuw op tournee!

Destijds waren de heren nog pubers en ze vielen op met hun unieke kapsels en ruige outfits. Kleine jongens worden groot. Zullen ze nu 16 jaar later veel veranderd zijn? Wij zochten uit hoe de heren er nu zien: