De scenario schrijvers van GTST zouden er jaloers op zijn. We hebben het uiteraard over de rel die er is ontstaan rondom het programma Veronica Inside. Die rel lijkt met de dag erger te worden en dat zou allemaal komen door presentator Wilfred Genee. Die zou afgelopen maandag in de veelbesproken uitzending zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp keihard hebben laten vallen. Het is zelfs de vraag of er nog een volgend seizoen komt! Volgens Angela de Jong willen Johan Derksen en René van der Gijp alleen doorgaan met het programma als Wilfred Genee niet meedoet.

Rel bij Veronica Inside de schuld van Wilfred Genee

In het radioprogramma van Paul Rabbering vertelt de AD-columniste dat de ruzie tussen het dynamische trio veel erger is dan normaal en dat het programma waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zal zijn. “De magie is weg”. En dat is volgens de AD columnist de schuld van Wilfred Genee. “Johan heeft gezegd dat hij ook echt niet meer met Wilfred Genee aan tafel gaat zitten.”

Opvolger Wilfred Genee

Ze gaat verder: “Wat ik begreep is dat Gijp en Derksen ook al een andere presentator op het oog hebben, zodat zei in ieder geval door kunnen, maar dan met een ander gezicht”, aldus Angela. In de uitzending noemt ze de naam van Wietze van der Goot als mogelijke opvolger van Wilfred Genee. Een goed idee of niet?