Het is ieder jaar weer moeilijk: “Welke Kerst of Sinterklaas cadeautjes moet ik dit jaar weer voor de familie halen?”. Nou, wij hebben even voor je rond zitten kijken en hebben best wel toffe dingen gevonden. En nu tijdens de Black Friday dagen krijg je nóg meer korting! Het zijn namelijk geen alledaagse producten maar echt ‘out of the box’ presentjes. En wat is er nu leuker dan zo’n super origineel cadeau? We hebben hieronder een lijst opgesteld voor je met onze favorieten.

De leukste Kerst cadeautjes op Black Friday!

We hebben namelijk de webshop van Favourite Stuff gevonden. Hier staan allerlei gekke en héél betaalbare producten op die perfect zijn om aan vrienden en familie te geven, ook voor verjaardagen. En we willen wedden dat je van de meeste producten nog nooit gehoord hebt:

Wijnfles-Cijferslot (Hier verkrijgbaar)

Hiermee kun je ál je wijnflessen op slot doen middels een cijferslot. Hoe tof is dat!
Met deze Whisky Stones kun je je drankje ijskoud maken zonder dat het waterig zal worden, leuk voor de whisky-liefhebber!
Je toilet was nog nooit zo gezellig!
Super elegante ketting met een wijnfles en wijnglas. Perfect voor de Wijn-Liefhebbers!
Voor de échte Alpaca fans, hoe leuk zijn deze kussens!
Dit moeten toch de leukste en schattigste sokken zijn die je ooit gezien hebt!
Het leukste cadeautje voor baby’s van 9 tot 24 maanden!
Voor de theeleuten én kattenliefhebbers, hangende Katten Theelepels (ze hebben pootjes waarmee ze aan de rand van je glas kunnen hangen)!

Wijnfles Opzetglas (Hier verkrijgbaar)

Een glas die je op je wijnfles kan plaatsen, hoef je nooit meer in te schenken. Wijnen!
Sierlijke wijnglazen voor in je oren, hoe leuk is dat!

Er is trouwens nog vééél meer leuks te vinden op Favourite Stuff, kijk maar eens even rond. We weten zeker dat je daar al je leuke Kerst Cadeautjes gaat vinden voor dit jaar. Succes!