DELEN

Bericht van Ben van Ben & Ruurd: BREAKING NEWS!!!!!!!!! Dit jaar geef ik nog 3 optredens, namelijk op ’t Koekwaus Festival in Neerpelt (België), Kamping Kitsch Club Holland in Noord-Brabant, en Festyland in Volkel (Noord-Brabant). In de Lente komt er nog 1 afscheidslied met een officiële videoclip uit op YouTube, Spotify, etc. En op Festyland geef ik mijn afscheidsconcert, en daarna stop ik definitief als artiest, componist en tekstendichter.

Het is teveel voor Ben


De reden hiervan is omdat ’t mij allemaal teveel wordt!!! Mijn carrière wordt mij allemaal te druk. Daarnaast heb ik ook nog mijn privé leven. Na mijn afscheidsconcert heb ik alle tijd voor mijn privacy leven. Ook kan ik volledig gaan genieten van alles wat ik gemaakt en bereikt heb als artiest, componist en tekstendichter. Jullie als trouwe fans kunnen trots zijn want ik heb ’t ver geschopt. Mijn muziek + de videoclips die door de jaren heen gemaakt zijn, die blijven voor altijd op ’t internet waar jullie altijd van kunnen genieten!!! En dit terwijl Ruurd weer helemaal terug van weggeweest is zoals je HIERRR ziet. Wisselen ze elkaar af? UPDATE: Er is ook goed ‘Ben & Ruurd’ nieuws, er is licht aan het einde van de tunnel. HIERRR meer!

En dit allemaal terwijl hij pas geleden nog een nieuw nummer heeft uitgebracht mét videoclip en mét Ruurd (HIERRR)!