DELEN

Gisteren kwam er al een droevig bericht van Ben van Ben & Ruurd: BREAKING NEWS!!!!!!!!! Dit jaar geef ik nog 3 optredens, namelijk op ‘t Koekwaus Festival in Neerpelt (België), Kamping Kitsch Club Holland in Noord-Brabant, en Festyland in Volkel (Noord-Brabant). In de Lente komt er nog 1 afscheidslied met een officiële videoclip uit op YouTube, Spotify, etc. En op Festyland geef ik mijn afscheidsconcert, en daarna stop ik definitief als artiest, componist en tekstendichter. De reden hiervan is omdat ‘t mij allemaal teveel wordt!!! Mijn carrière wordt mij allemaal te druk. Daarnaast heb ik ook nog mijn privé leven. Na mijn afscheidsconcert heb ik alle tijd voor mijn privacy leven. Ook kan ik volledig gaan genieten van alles wat ik gemaakt en bereikt heb als artiest, componist en tekstendichter. Jullie als trouwe fans kunnen trots zijn want ik heb ‘t ver geschopt. Mijn muziek + de videoclips die door de jaren heen gemaakt zijn, die blijven voor altijd op ‘t internet waar jullie altijd van kunnen genieten!!!

Ben van Ben & Ruurd


We zagen HIERRR gelukkig al dat er een klein lichtpuntje is aan het einde van een donkere tunnel. Maar bij een afscheid hoort natuurlijk ook een eerbetoon. En omdat Ben van Ben & Ruurd stopt met zijn carière als artiest, componist en tekstendichter heeft Ben van Ben & Ruurd een eerbetoon gezongen aan Ben van Ben & Ruurd! Snap je hem nog? Tuurlijk. Nog even genieten van één van zijn laatste songs: