YouTuber Enzo Knol uploadt iedere dag twee video’s. Op zijn eerste kanaal, EnzoKnol, uploadt hij elke dag om 16 uur een nieuwe vlog met allerlei momenten uit zijn dagelijkse leven. Deze filmpjes zijn vaak humoristisch bedoeld, maar soms snijdt hij ook serieuzere onderwerpen aan, zoals pesten of gescheiden ouders.[5] In een aantal gevallen is er sprake van sluikreclame.[6][7] Knol scheidde in april 2018 zijn gaming- en vlogcontent door deze te verdelen over twee verschillende YouTube-kanalen. Het tweede kanaal genaamd EnzoKnol2 is bedoeld voor dagelijkse gamevideos van Enzo Knol over bijvoorbeeld Fortnite en Minecraft.

Enzo Knol twee dagen spoorloos verdwenen

Zijn volgers waren echter in lichte paniek toen Enzo ineens twee dagen op rij geen video meer online had gezet. Wat blijkt nou= De vlogger is momenteel op vakantie met een camper en had geen internet bereik om zijn video´s te uploaden.

Dit bericht bekijken op Instagram

VLOG UPDATE ⬇️ Zoals jullie zien ben ik op een locatie ver afgelegen van de bewoonde wereld. Geen bereik, internet of mensen. Hierdoor loop ik nu 2 dagen achter met vlogs 😭 Natuurlijk heb ik wel elke dag opgenomen. Het goede nieuws: vandaag om 12:00 en om 16:00 komt er een vlog online! Ik ben nog nooit met de camper op vakantie geweest. Het is dus even puzzelen met locatie’s waar je goed bereik/internet hebt. Als ik de vlog niet op tijd kan uploaden baal ik als een stekker. (Waar komt die uitspraak eigenlijk vandaan 😂). Ik hoop dat ik de komende dagen plekjes kan vinden met goed internet zodat ze elke dag om 16:00 online komen. Wat ik jullie in ieder geval kan verzekeren is dat de vlogs hilarisch zijn. Zo zijn we een x het dakraam vergeten dicht te doen tijdens een stortbui, is de accu helemaal leeg gelopen en ga zo maar door 😂 Met vriendelijke naakte groet Enzo Knol ✌🏼

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op