DELEN

OG3NE, voorheen bekend onder de artiestennaam Lisa, Amy & Shelley, is een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. Op 19 december 2014 wonnen zij het vijfde seizoen van The voice of Holland. De zussen vertegenwoordigden Nederland zowel op het Junior Eurovisiesongfestival 2007 als op het Eurovisiesongfestival 2017. Beide keren eindigden ze op de elfde plaats. In 2019 doen de meiden mee aan Dance Dance Dance. Hiermee zijn ze het eerste trio ooit. Maar al dat harde werken moet zo nu en dan natuurlijk worden beloond met een fijne vakantie om even uit te blazen.

Zusjes OG3NE op vakantie!

En daar willen de fans van de zusjes natuurlijk van meegenieten. En wij zijn hierdoor ook wel weer een stukje meer fan geworden van het drietal!

Dit bericht bekijken op Instagram

We can’t wait…. “CLOUDS ACROSS THE SUN” MUSIC VIDEO online tonight !! | Nederlandse volgers: in RTL Boulevard kun je de videoclip als eerste zien, daar wordt ‘ie vanavond geprimeurd!! | KEEP AN 👀 on youtube.com/og3ne tonight, or subscribe to get notified!

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🐠 blub

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Wannabe mermaids having a blast🌊

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial) op