Home Opmerkelijk Er is iets goed mis met deze woning in Amsterdam op Funda,...

Er is iets goed mis met deze woning in Amsterdam op Funda, zie jij het op de foto’s?

17
DELEN

Heb je nog 3.250.000 euro’tjes over ergens? Dan mag je er nog een miljoen aan verfkosten bijdoen en je huisje is bijna af! Dit pand is namelijk gehele vervallen en gesloopt om in de verkoop te gaan. Waarschijnlijkkan je het met een beetje klussen voor een hele grote winst weer verkopen maar dan ben je wel eventjes bezig zoals je ziet!

Geheel pand met een royale tuin van circa 70m2 én dakterras, welke geheel naar eigen smaak kan worden ingedeeld, gerenoveerd en kan worden uitgebreid. Dit statige en vooral heerlijk brede pand, verkeert nu in een casco staat. Het object heeft nu een gebruiksoppervlakte van 495m2, maar kan met maar liefst ca. 40m2 worden vergroot. Het pand is gelegen op eigen grond, in het centrum aan de Singelgracht, tussen de Vijzelgracht en de Amstel. Je achtertuin:

Het pand, bestaande uit zes bouwlagen, heeft een breedte van maar liefst 6,30 en kan bijvoorbeeld omgezet worden naar 5 separate appartementen. Mede hierdoor het perfecte ontwikkelingsobject!
Recent is het pand intern geheel gesloopt met behoud van een aantal karakteristieke originele details. Er is reeds een omgevingsvergunning afgegeven voor het vergroten en het herindelen van het pand, funderingsherstel en woningvorming. Zie ook de plattegronden met een voorbeeld van een eventuele nieuwe situatie.