DELEN

We kunnen haar wel een van de meest succesvolle vrouwen op de Nederlandse televisie noemen tegenwoordig. Eva Jinek, de vrouw die volgens geruchten 1,4 miljoen verdient per jaar bij haar nieuwe zender. Het gaat in ieder geval tussen de 1.000.000 en 1.400.000 euro zitten. Dat zijn aardig wat nulletjes. De kijkcijfers liegen er tot nu toe dan ook niet om. En dat is waarschijnlijk elke cent van al die miljoenen waard voor de zender! En dat voor een vrouw die eigenlijk nóóit de stoute schoenen aantrekt voor een fotoshoot bijvoorbeeld. En dat is toch wel iets wat veel BN’ers doen om nog een beetje extra aandacht te krijgen en in de spotlights te komen. Maar, zo nu en dan lijkt ze toch wel uit haar comfortzone te stappen wat dat betreft!

Eva Jinek trekt de stoute schoenen aan!

Ze schrijft: Waarom een broek aan als het niet hoeft?! Met dank aan Robin de Puy voor een shotje glamour op dinsdag. We hebben even een stel kiekjes voor je uitgezocht zoals je de blonde presentatrice nog nooit eerder zag!

Dit bericht bekijken op Instagram

Waarom een broek aan als het niet hoeft?! Met dank aan @robin_de_puy voor een shotje glamour op dinsdag. Meer weten over deze topfotograaf? Zie de link in stories. #summeriscoming #robindepuy #fotografie

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op