Donny Roelvink is een Nederlands model, acteur en mediapersoonlijkheid. Hij kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries. Daarnaast is hij bekend van verschillende programma’s waaronder de RTL 5-programma’s Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. Hij verscheen als kind voor het eerst op de televisie in het programma Kinderen Dansen op het IJs waar hij samen met zijn schaatspartner Niki Wories het tot de finale wist te schoppen en deze vervolgens te winnen. De broertjes staan ook wel bekend om hun kaarsrechte en witte tanden, maar die blijken niet helemaal natuurlijk.

Donny Roelvink laat tanden zien

Zijn tanden zijn namelijk zogenaamde ‘facings’. Daarvoor moet je je eigen tanden laten slijpen en eens in de zoveel tijd laten vervangen. Zijn tanden moeten dan ook opnieuw geslepen worden voor hij zijn nieuwe gebit erin kan laten zetten. En dat levert nogal een bizar beeld op:

Ongeluk Dave Roelvink

De 26-jarige Dave Roelvink heeft in de nacht van maandag op dinsdag een Lamborghini total loss gereden. Hij verloor de macht over het stuur en botste frontaal met de voorkant van de auto. Dat gebeurde nadat de auto weg begon te slippen. Dave moet de schrik van zijn leven hebben gehad, want op een foto is te zien hoe heftig het ongeluk was. In de voorkant van de snelle wagen zit een enorme deuk en er is weinig meer van over. Het ongeluk gebeurde voor de ingang van het Vondelpark, achter het Max Euweplein, in Amsterdam. Beelden hier te zien!