Albert Heijn sr. komt uit de Oostzaanse familie Heijn. Hij nam in 1887 van zijn vader Jan Heijn diens kruidenierszaak in de Kerkbuurt van Oostzaan over. Acht jaar later opende hij het eerste filiaal in Purmerend en in Zaandam opende hij in 1899 een Centraal Magazijn. Inmiddels heeft de Albert Heijn 966 winkels, inclusief 79 AH to go’s, en 37 AH XL’s) en is daarmee de grootste supermarktketen van het land. Daarnaast zijn er 39 filialen in België, 11 AH to go’s in Duitsland en was er tussen 2007 en 2016 een vestiging op Curaçao. Maar de grootste stap die ze hebben gemaakt is toch wel de vernieuwde werkkleding. Onlangs kwamen ze nogal negatief in het nieuws omdat een filiaal de werknemers vroeg om foto’s in hun ondergoed te uploaden in een app. Dit was zodat ze de perfecte maat van de werknemers hadden voor hun nieuwe werkkleding.

Werkkleding

Het zou inderdaad een goede zet zijn om heel mannelijk Nederland naar de supermarkt van Albert Heijn te lokken. Maar helaas, het was voor een feestje. Ook niet mis natuurlijk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Albert Heijn werkkleding doet het ook goed tijdens een feestje. ? Foto door @romeedijkmandulkes. #werkenbijah #fashiun #werkkleding #feest

Een bericht gedeeld door Werken bij Albert Heijn (@werkenbijalbertheijn) op