DELEN

In 1967 bracht ze haar derde single uit, Je bent niet hip. Het lied werd een hit en zorgde voor haar doorbraak. Ze maakte hierna tournees door Nederland, België en Duitsland en maakte ook deel uit van de Nederlandse afvaardiging naar het Songconcours van Knokke. We kennen Patricia Paay vandaag de dag voornamelijk van smerige filmpjes met plasjes etc. Maar laten we het daar maar niet over hebben.

Patricia Paay, 50 jaar geleden

Patricia Paay is vandaag de dag alweer 70 jaartjes oud. Zou je niet zeggen, of wel… Ze heeft natuurlijk talloze ingrepen gehad om er zo “jong” mogelijk uit te blijven zien. Maar we hebben een foto van Patricia gevonden van toen ze 20 was, en dat was niet mis:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘Throwback thursday’ met Patricia Paay. @patricia_paay is op deze foto 17 jaar en had net haar single ‘Je bent niet hip’ uitgebracht. Alhoewel het niet haar eerste single was, brak ze wel met dit nummer door in de Nederlandse muziekindustrie. Meer foto’s van Patrica Paay zijn te vinden op hollandse-hoogte.nl. Foto: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid #hollandsehoogte #patriciapaay #zangeres #singer #tbt #tb #throwbackthursday #backinthedays #1967 #starsisters #muziek

Een bericht gedeeld door Hollandse Hoogte (@hollandse_hoogte) op