DELEN

Hoewel Jan Smit al zijn optredens tot het einde van dit jaar heeft afgezegd vanwege gezondheidsproblemen was er gelukkig ook nog goed nieuws te melden. Samen met Edsilia Rombley en Chantal Janzen zou de geboren Volendammer namelijk het Eurovisie Songfestival gaan presenteren. Na de winst van Duncan Laurence vorig jaar in Israël wordt het grootste muziekspektakel van de wereld volgend jaar in Rotterdam georganiseerd. Niet dit jaar inderdaad. Dat heeft dan weer te maken met dat verd*mde coronavirus!

De vrouw van Jan Smit

Wist je trouwens dat Jan van 2007 tot 2009 een relatie had met Yolanthe Cabau? Deed ‘ie toch best netjes al zeggen we het zelf. Intussen is de Volendammer alweer 8 jaar getrouwd met de eveneens Volendamse Liza. Tijd om even nader kennis te maken met deze blondine!

Jan Smit heeft het goed voor elkaar!

Zie ook: Wauw, de vriendin van Guus Meeuwis laat niets aan je verbeelding over!

Dit bericht bekijken op Instagram

Als jij je kleren aantrekt.. zonder haast en haast zonder erbij na te denken kijk ik naar een omgekeerde striptease van een volmaakte schoonheid elke handbeweging: een gedicht elke buiging als een roos die sluit O schat van mij! O hemels hoge ster! zelfs jouw schaduw kan mij verblinden Dus ga niet weg. Ga nooit bij me weg maar als je ooit verdwijnt: laat mij je dan weer vinden Zolang ik jou echt… bij me heb heb ik de volmaakte liefde lief drink ik uit een pure waterbron en slaap onder een deken van geluk jij bent het goudste zonlicht een volmaakt helder kristal! Zo schitterend dat het licht ervan me soms dreigt te verblinden maar ga niet weg. Ga nooit bij me weg en als je ooit verdwijnt: laat mij je dan weer vinden Zelfs je naam is mooi! Mooier dan die van iedereen die dezelfde naam heeft Zelfs je naam is mooi! Mooier dan die van iedereen… Dus ga niet weg! Ga nooit bij me weg! maar als je ooit verdwijnt: laat mij je dan weer vinden… #liza ❤ #jansmit #lizasmit #6jaargetrouwd 💪💪💪❤❤❤

Een bericht gedeeld door claudia hoekstra ❤ (@claudia81186) op