DELEN

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren met hun dochters in Sevilla. In de onderstaande foto’s is te zien dat het koninklijke gezin zich voor de gelegenheid in speciale outfits had gehesen. Zo poseren de koningin en prinsessen voor de fotografen in echte Spaanse outfits. Om te vieren dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima elkaar precies 20 jaar geleden in Sevilla hebben ontmoet, keert het Koninklijke familie, samen met de prinsesje, terug naar deze kleurrijke Spaanse stad.

Foto’s Koninklijke familie


Precies 20 jaar geleden waren Willem-Alexander en Máxima tijdens dit feest in Sevilla. Beiden waren apart uitgenodigd door gemeenschappelijke vrienden. Het stel heeft elkaar daar voor het eerst ontmoet. En de foto’s gaan het internet over. Deze foto HIERRR van de Koninklijke familie en een bepaalde gast ging de afgelopen week trouwens ook het hele internet over!

Dit bericht bekijken op Instagram

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima leerden elkaar 20 jaar geleden in Sevilla tijdens de Fería kennen en vieren dat nu in flamenco-japonnen met de drie prinsessen. #maxima #koninginmaxima #queenmaxima #alexia #amalia #ariane #koningwillemalexander

Een bericht gedeeld door Vorsten (@vorsten_nl) op