DELEN

We kennen de flamboyante Matthijs van Nieuwkerk allemaal wel als de presentator van het BNNVARA programma De Wereld Draait Door. Of Doorrrrrr zoals hij zelf zegt. Het programma is al jarenlang een hit op televisie en dat komt uiteraard mede door de snelle babbel van Matthijs. Die eerder in zijn loopbaan bijvoorbeeld ook al hoofdredacteur van de Amsterdamse krant Het Parool was.

Matthijs van Nieuwkerk heeft twee kinderen

Matthijs heeft twee kinderen: kees en Jet. Jet van Nieuwkerk is de jongste van de twee en eerlijk is eerlijk, ze heeft best wel wat weg van haar vader:

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat verheugde ik me op deze dag op en neer Parijs. Dacht doen we wel ff, was toch nog niet lang zwanger.. Maar zowwww wat was ik misselijk die dag.. De straten van Parijs hebben het geweten na een wilde taxi rit. Haha – Maar toch een tb naar prachtige Jet met deze foto waar we gewoon tussen al de tijdsdruk en gekots even 4 looks in een middag schoten als echte pro’s! ✨💪🏻 #model #jetvannieuwkerk #teamwork #j&j #lovemyjob @jetvannieuwkerk #paris #parijs #cityoflove #zwangerschapskwaaltjes #photography #fotografie #fotograafgezocht #fotograaf #portretfotografie #portret #streetsofparis #cityphotography #instaphoto #portrait #portraitphotography #haarlemfotografie #amsterdamfotograaf #amsterdamphotographer #instaphotographer #instafamous #france #frankrijk #parijs

Een bericht gedeeld door Jesje Veling Photography (@jesjevphotography) op