De Belgische federale politie bevindt zich op het spoor van een van ’s werelds grootste XTC-netwerken, dat zich al jarenlang onder de radar begeeft. De Nederlander Ferry Bouman staat aan het hoofd van de criminele organisatie. Bouman brengt, ondanks zijn fortuin, zijn vrije tijd het liefste door in een eenvoudige chalet op de populaire camping vlak bij zijn riante villa. Bouman is een gladde jongen en lijkt ongrijpbaar, dus besluiten de Belgische en Nederlandse politie om hun krachten te bundelen. Ze installeren hun twee beste undercoveragenten – de Belgische Bob Lemmens en de Nederlandse Kim de Rooij – als een koppel dat kampeert in een chalet vlak bij Bouman en diens vrouw Danielle. Hun intenties zijn duidelijk: infiltreren in het leven van Bouman, zijn vertrouwen winnen en Bob laten uitschijnen als een crimineel die zaken kan doen met Bouman.

Nieuwe seizoenen

De tien afleveringen van het eerste seizoen van de reeks van Undercover werden van 24 februari tot 28 april 2019 uitgezonden op Eén. De serie is in Nederland, de VS en andere landen te zien op Netflix. Ook was de serie bij de Franstalige zender La Deux en in Duitsland bij ZDFneo, onderdeel van de ZDF te zien. In maart 2019 won de serie op het Cinequest Film Festival de juryprijs voor beste serie. Op 2 april 2019 begonnen de opnames voor het tweede seizoen. Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers en Elise Schaap spelen hun vertrouwde hoofdrol die ditmaal niet in de wereld van de XTC-handel, maar in de illegale internationale wapenhandel werd gesitueerd.

Undercover seizoen 2 én 3 op Netflix

Maar geruchten gaan nu dat Netflix niet alleen het tweede, maar ook het derde seizoen tegelijkertijd zal droppen op hun kanaal. Nu is de vraag natuurlijk wanneer dit zal gebeuren. Niet heel lang meer. Namelijk in de maand mei. Welke dag dit precies zal zijn is nog onbekend, maar heel lang wachten is het dus niet meer: