DELEN

In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders en verleidsters op een tropisch eiland. Er is avond na avond een open bar, er zijn dates op exclusieve plekken en bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien. De centrale vraag is of hun relatie sterk genoeg is en ze de verleidingen van de verleidsters kunnen weerstaan. Het programma brengt de meest onnozele figuren in Nederland aan het licht Onlangs werd er al bekend gemaakt welke koppels er hoogstwaarschijnlijk te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS. Gemist? Je unt de koppels voor aankomend seizoen HIERRR nog even bestuderen!

De verleidsters


Vandaag zijn ook drie mogelijke verleidsters ontdekt. De dames maken zichzelf namelijk behoorlijk verdacht via Instagram. Ten eerste gaat de tweeling Sharon en Esmee (22) meedoen. We kennen ze van Ex on The beach: Double Dutch waar zij bekend stonden als de ‘terror tweeling’:

Dit bericht bekijken op Instagram

M’n wederhelft 💖

Een bericht gedeeld door S h e r u n (@sharon_ipema) op

En ook gaan we waarschijnlijk Yasmine Pierards zien. Yasmine (21) was in het vorige seizoen van Temptation Island te zien als verleider en deed later mee aan Ex On the Beach:

Ook leuk om te zien: Yasmine Pierards maar dan vóór al haar ingrepen!