DELEN

Dat het niet helemaal lekker gaat met Jan Smit is inmiddels wel bekend. De zanger heeft een flinke keelontsteking opgelopen en zit verder ook niet zo goed in zijn vel. Jan Dules heeft laten weten dat de Volendammer maar liefst 13 kilo is kwijtgeraakt voor het schaatsprogramma waar hij een mee heeft gedaan. Dat heeft niet veel goeds gedaan voor zijn verdere gezondheid. Ook Gerard Joling heeft zich uitgesproken over de gezondheidsproblemen van de zanger. Hij geeft namelijk aan dat hij er niets van gelooft dat het alleen een keelontsteking is.

Gerard Joling zegt dat er meer aan de hand is

Joling geeft aan dat er meer aan de hand moet zijn. Smit heeft zijn hele agenda vrijgemaakt tot het einde van 2019 om tot rust te komen. Hij vermoed dat de Volendammer in een burn-out zit. Het is inmiddels 2020 en er is nog niet veel beweging gezien in het leven van de zanger.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve allemaal! Ik heb -nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep-, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album! ❤️

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit) op