Hoe betrouwbaar het allemaal is, is nog maar de vraag. Want onze bron is een van de grootste roddel tijdschriften van Nederland. Maar daarin staat dat Koning Willem Alexander voordat hij Maxima leerde kennen er ook wel pap van lustte. Zo gaat het verhaal dat hij het deed met voormalig Nederlands topmodel: Frederique van der Wal. Van der Wal werd vooral bekend door haar werk voor bladen zoals Vogue en Cosmopolitan en voor de lingeriecatalogus Victoria’s Secret. Foto’s van haar verschenen op honderden tijdschriftomslagen. Ook was zij betrokken bij campagnes van onder andere Revlon, Guess en MCI. Op 22 mei 2008 ontving zij tijdens de presentatie van de Dutch Model Awards in Amsterdam voor haar internationale modellencarri√®re de Lifetime Achievement Award.

Koning Willem Alexander heeft wek smaak!

Geen verkeerde keuze in die tijd kunnen we je zeggen. De blondine was model voor Victoria’s Secret en daarvoor moet je echt wel wat in je mars hebben. Hier wat foto’s:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Cleaning up my office and ran into this tear sheet. Campaign for @guess @paulmarciano Shot by @waynemaser Some shoots you remember so clearly. This is one of them. In the south! Wayne you were so difficult ;)) I was ready to walk home and yet after that we became friends. Styling by @jennycapitain

Een bericht gedeeld door Frederique van der Wal (@frederiquevdwal) op