Nadège, de huishoudster in Chateau Meiland, heeft een behoorlijk bizar gesprek gehad met de familie Meiland. Aan Shownieuws heeft ze haar verhaal gedaan omdat ze behoorlijk van slag is door het gesprek. Ze heeft het volgende aangegeven: “Ik kwam vanochtend aan en dronk mijn koffie zoals gewoonlijk. Gisteren heb ik nog alle hoeken van het kasteel gedaan, ik doe mijn werk zoals ik gewoonlijk doe. De Meilandjes wilden echter met me praten en ze zeiden: ‘We moeten met je praten, Nadège. Wil je hier niet meer werken? Ik zei: ‘Waarom zeggen jullie dat?’ Ze zeiden: ‘Omdat je niets meer doet, je doet je werk niet meer’. Ik zei: ‘Hoe bedoel je, je doet je werk niet meer?’ Daarna hebben ze gezegd: ‘We betalen je nog t/m 31 augustus, tot het einde van je contract en je kunt nu naar huis gaan.” Ze doet haar verhaal onderaan dit artikel.

Verlaat de huishoudster Chateau Meiland?

De Française krijgt haar salaris nog tot eind augustus en daarna is het afgelopen voor haar. Ze geeft ook aan dat de familie mensen zijn die twee kanten hebben: “Het zijn mensen die twee kanten hebben. Ze kunnen heel erg aardig zijn. Ze hebben ook aangeboden om een appartement voor me te kopen, dat heb ik geweigerd. Gelukkig, want vanochtend hebben ze me ontslagen op een manier die niet kan.” In een video op RTL Boulevard laat de kasteelheer weten hoe de vork precies in de steel zit: “Er is geen werk voor haar zonder gasten..” Hij laat onder andere weten wat de huishoudster betaalt krijgt voor haar werkzaamheden in de video onderaan dit artikel. De Françoise krijgt voor 5 uurtjes werk per dag 1710 euro netto uitbetaald geeft hij aan.

Verleden van Nadège

Het verleden van de brunette is dan ook niet heel fraai. Martien zelf vertelde ooit dit over haar: “Nadège heeft een heel verhaal hoe zij hier opgevoed is in Frankrijk. Zij is uit de baarmoeder gekomen en toen zei haar moeder: ‘die moet ik niet’. Dus toen is zij opgevoed bij haar opa en oma, maar die zijn inmiddels dood dus ze heeft helemaal geen familie en hooguit twee tot drie kennissen in de stad”.

Zie ook: Grote zorgen om gezondheid Martien Meiland: “Dit ziet er slecht uit!”