Heb je nog 3.250.000 euro’tjes over ergens? Dan mag je er nog een miljoen aan verfkosten bijdoen en je huisje is bijna af! Dit pand is namelijk gehele vervallen en gesloopt om in de verkoop te gaan. Waarschijnlijk kan je het met een beetje klussen voor een hele grote winst weer verkopen maar dan ben je wel eventjes bezig zoals je ziet! Maar je woont er nog altijd liever dan dit smerige huis. Klik HIERRR voor foto’s!

Geheel pand met een royale tuin van circa 70m2 én dakterras, welke geheel naar eigen smaak kan worden ingedeeld, gerenoveerd en kan worden uitgebreid. Dit statige en vooral heerlijk brede pand, verkeert nu in een casco staat. Het object heeft nu een gebruiksoppervlakte van 495m2, maar kan met maar liefst ca. 40m2 worden vergroot. Het pand is gelegen op eigen grond, in het centrum aan de Singelgracht, tussen de Vijzelgracht en de Amstel. Je achtertuin:

Foto’s


Het pand, bestaande uit zes bouwlagen, heeft een breedte van maar liefst 6,30 en kan bijvoorbeeld omgezet worden naar 5 separate appartementen. Mede hierdoor het perfecte ontwikkelingsobject! De foto’s: