DELEN

Op 21 januari 2011 won hij de talentenjacht Popstars bij SBS6 met You and I both. Een week later maakte GfK Dutch Charts bekend dat het nummer op nr.1 stond in de Single Top 100. We hebben het over Dean Saunders, de Britse zanger die de Nederlandse Popstars heeft gewonnen. Dean en Jamie Faber ontmoetten elkaar tijdens de opnames van Popstars, de talentenjacht die Dean op zijn naam schreef. Toen kwam ook Jaimie in het vizier.

Jaimie Faber


Jamie Faber was te zien in het programma Steenrijk, Straatarm (HIERRR). Na het programa kreeg ze een hoop huwelijksaanzoeken vanwege haar portomonee en uiterlijk van mannen die dat wel zagen zitten. Maar er is een goede reden dt de twee destijds uit elkaar zijn gegaan.

“Ik kan mij nog een Kerst herinneren dat ik met een gebroken kaak op de bank zat, en dat hij in de media riep dat ik de vrouw van zijn dromen was en er alles aan ging doen om mij terug te krijgen. Dat is echt vreselijk als jij vervolgens je kerstmaaltijd door een rietje aan het drinken bent.” De zanger heeft namelijk vastgezeten vanwege mishandeling van zijn ex-vriendin (Jaimie Faber) en brandstichting. “Ik hoop dat hij gewoon gaat nadenken over wat-ie ons heeft aangedaan. En niet alleen mij, maar ook onze zoon. Ik bedoel we hebben in Blijf-van-mijn-lijfhuizen gewoond, we hebben op onderduikadressen geleefd. Ik hoop gewoon dat het nu klaar is.”
Dean zit momenteel in een ‘open gevangenis’. Hij mag in de weekenden naar huis en heeft een enkelband om. Hij mag niet in de buurt van Jamie komen. Gelukkig is Jaimie er helemaal bovenop gekomen en heeft ze ook hun zoon Lodnon volledig onder haar hoede genomen. Het nieuws bericht destijds over de mishandeling: