Plannen om binnenkort te gaan trouwen? Er bestaat een website waar je een Alpaca kunt laten langskomen op je bruiloft, twee zelfs. Ze heten Ed en Fred en je kunt ze inhuren via ‘alpacaevents.nl’. “Ruim voor de datum van de de grote dag maken wij met jou en je partner ( of met de ceremoniemeester) een afspraak om al jullie persoonlijke wensen te bespreken. Ook maken jullie kennis met Fred en Ed. Wij houden met jullie goed contact om al jullie wensen zo goed mogelijk te laten lopen. Als de spannende dag dan eindelijk is aangebroken komen wij ruim op tijd aan, om alles klaar te zetten en Fred en Ed te laten wennen!”

Bruiloft in Alpaca stijl!

Naast dat je je Ed en Fred kunt inhuren voor je grote dag kunnen ze ook al op je vrijgezellenfeestje langskomen. Wil je Ed en Fred eerst even leren kennen en zeker weten dat ze geen herres gaan schoppen op de mooiste dag van je leven? Dat kan ook: “Je kan nu ook voor je vrijgezellen feestje Fred en Ed uitnodigen. Of kom bij ons langs voor een leuke wandeling met Fred en Ed. Voor de kosten kunt u met ons in contact komen en zorgen we samen voor een goede prijs.”

Wat gaat dat kosten?

“Dat hangt af van jullie wensen. Als basistarief rekenen we 400 euro voor een aanwezigheid van Fred en Ed voor 2 uur op je bruiloft. Voor een extra uur rekenen we 50 euro per uur. De bedragen zijn inclusief ervaren begeleiding, stro en voer. Na afloop ruimen we alles weer netjes op. Als de locatie in de regio Tiel is (binnen de 20 km.) dan rekenen we geen reiskosten. Is de locatie verder dan 20 km. vanaf Tiel dan zijn de reiskosten 0,50 euro per km. Als jullie nog andere leuke idieeën hebben zijn die altijd welkom. Dan kijken we samen of er kosten bijkomen en hoeveel.”

Wat kunnen Ed en Fred allemaal?

· Gasten of hun kinderen kunnen individueel op de foto met Fred en Ed
· Gasten kunnen een wortel kus krijgen van Fred en Ed.
· Jij en je partner hebben een speciale fotoshoot met Fred en Ed;
· Fred en Ed hebben hun speciale bruilofts outfit aan. In overleg met jullie kunnen we dit afstemmen op jullie eigen outfits.
· Fred en Ed maken je buitenfeest of buitendiner nog feestelijker. Een klein stukje gras of verharding met stro is al voldoende om ervoor te zorgen dat ze gezellig aanwezig zijn op je feest.
· Tijdens de ceremonie brengt Fred of Ed de ringen naar de bruid en bruidegom. Stel je eens voor, als het moment is aangebroken om elkaar de ringen aan te schuiven, komt Fred of Ed rustig naar het altaar of de ambtenaar gelopen. Om zijn hals is een speciaal bruidszakje bevestigd waarin jullie ringen zitten.