Home Grappig In welke provincie kom je de grootste memmen tegen? Bekijk deze kaart...

In welke provincie kom je de grootste memmen tegen? Bekijk deze kaart maar even:

1
DELEN

Grote voorgevels(D, E, F, G, H) per provincie. In onderstaande landkaart is te zien hoeveel procent van de bestelde bh’s in een bepaalde provincie maat D of groter had. Flevoland is de provincie waar in verhouding, in 2013, het vaakst een bh in maat D, E, F, G of H is besteld. Van het totaal aantal bestelde bh’s in Flevoland had 44,7% minimaal maat D.

Flevoland wordt gevolgd door Zuid-Holland met 43,8% en Groningen met 42,9%. Het percentage bestelde bh’s met een grote maat is het laagst in Noord-Brabant. Van de in deze provincie bestelde bh’s had 39,2% maat D, E, F, G of H.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleine voorgevels (AA, A) per provincie. In onderstaande landkaart is te zien hoeveel procent van de bestelde bh’s in een bepaalde provincie maat AA of A had. In Overijssel werd in verhouding, in 2013, het vaakst een bh besteld in een kleine maat. Van het totaal aantal bestelde bh’s in deze provincie had 8,4% één van deze twee cupmaten. Overijssel wordt gevolgd door Noord-Brabant en Utrecht: beiden 7,9%. Het percentage bestelde bh’s met een kleine maat is het laagst in Zeeland: 5,6%. Flevoland, de provincie met het hoogste percentage grote maten, staat met 5,7% net boven Zeeland.