DELEN

De 59-jarige Jeroen Pauw is een Nederlandse televisiejournalist/-presentator en televisieproducent. Sinds 2014 presenteert Jeroen Pauw op televisie een laat avondprogramma, getiteld Pauw. Maar hij staat naast presentator ook bekend om iets anders. Jeroen is namelijk de vrouwenverslinder van Nederland. Het internet stond er bol van toen Jeroen in oktober 2011 in het programma Kwestie van Kiezen toegaf met meer dan 200 vrouwen naar bed te zijn geweest.

De vrouwen van Jeroen Pauw

In totaal zijn het er méér dan 200(!) maar we nemen ze niet állemaal door vandaag. Het zijn namelijk niet allemaal bekende van de televisie. Zoveel hebben we er niet eens in Nederland. Maar wel een aantal, en die sommen we graag even voor je op. Dit is nog niets vergeleken met de lijst van Johnny de Mol trouwens zoals je HIERRR kunt zien. En het lijstje van John Ewbank mag er ook wezen zoals je HIERRR ziet, hij houdt van blond zoals je kunt zien! Maar eerst het lijstje van Jeroen Pauw:
1. Loretta Schrijver

Dit bericht bekijken op Instagram

Loretta Schrijver en hond Flip kunnen het altijd goed vinden bij @koffietijd.5uurlive 🐶 Heb jij huisdieren? #Koffietijd #Flip #hond #dog #lorettaschrijver #tv #televizier

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier) op

2. Manuela Kemp

3. Sophie Hilbrand

4. Daphne Bunskoek

Dit bericht bekijken op Instagram

Nieuw haar voor bij de nieuwe sandalen! #noteveryonespony

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphnebunskoek) op