DELEN

Op 12 januari 2018 werd Barbie aka Samantha De Jong opgenomen in het ziekenhuis door een overdosis aan verboden goedjes. Op de ochtend van 25 juli 2018 werd De Jong overgedragen aan het zorgkader nadat zij een zelfmoordpoging had ondernomen door zich uit het raam te laten glijden. Samantha de Jong, beter bekend onder haar bijnaam Barbie, is een Nederlandse mediapersoonlijkheid. Ze is vooral bekend geworden door haar medewerking aan diverse realityseries, waaronder de Oh Oh …-reeks. Maarrr, Barbie is terug, en al haar exen ook!

De exen van Barbie slaan hun handen ineen


Barbie heeft in de jaren dat we haar kennen van Oh Oh Cherso wel een aantal vriendjes versleten. Jeffrey Lake en Michael van der Plas, de exen van Samantha, slaan de handen ineen en beginnen een nieuwe realityserie. Dat laat Jeffrey op zijn Instagram weten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vanaf 13 sep te zien op het YouTube kanaal van Micheal en Naomi van der plas. ?De nieuwe reality reeks genaamd michael en Jeffrey volgen de instagram bitches. ??Een avontuur waar in Micheal en Naomi en Jeffrey en Lisa centraal staan.?En een groot avontuur aangaan.??‍♂ Naomi en Lisa brengen hun eerste single uit genaamd insta bitches. ??Opweg naar het grote feest single/presentatie gebeuren er een hoop spannende ??dingen. Gaat het ze lukken om met een knaller ???er vanaf te komen. Of wordt het een flop ??‍♂mis niks en ( abonneer ) je nu op het kanaal op YouTube . Michael en Naomi van der plas , lisa Sace en Jeffrey lake , Jeffrey lake ?? Liefs michael, naomi, Jeffrey en Lisa ❤ @michaelvanderplas @michaelslifestylepage @lisa_sace @naomicollinda @bart_cobussen @jeffreylake

Een bericht gedeeld door Jeffrey Lake (@jeffreylake) op