DELEN

Jennifer Hoffman is een Nederlandse actrice en presentatrice, die bekendheid verwierf door haar rol als Sam de Graaf in de serie Westenwind (1999-2002). Ze is eveneens bekend van haar rollen als Maxime Noordhof in Spoorloos Verdwenen (2006-2008), Puck Rademaker in Verborgen Gebreken (2009-2011), Lisa de Graaf in Dokter Tinus (2012-2016), Juul in Zomer in Zeeland (2018) en als Hannah in De Luizenmoeder (2018-2019).

Jennifer Hoffman uit de kleren

Ze laat doorschemeren normaal gesproken geen bikini foto’s te plaatsen maar voor deze keer maakte ze een uitzondering. De bikini is namelijk gemaakt van gerecycled afval.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik weet het, ik weet het, ik weet het. Een bikini-spiegel-foto… ? Maar dat doe ik met een goede reden. Deze bikini van @junglamsterdam is namelijk gemaakt van afval! Van visnetten en ander nylon afval welteverstaan. Goed geproduceerd in Portugal en ontworpen in Amsterdam. Duurzaam en verantwoord dus. En supercool. Dus mocht je nog een nieuwe bikini/badpak nodig hebben voor een volgende vakantie, kijk dan eerst even bij hen. (Nadat je uiteraard je oude compleet hebt afgedragen ;)) ? En deze boodschap komt gewoon beter over met de desbetreffende bikini in beeld ? ☝?Dit is overigens een #nospon. Ik ben enkel een enthousiaste klant. Maar dat kun je ook wel zien aan mijn zeer professionele influencers-foto-skills. Onopgemaakt bed en oplaadsnoer in beeld ? Had het ook bij een mooi lac kunnen doen, maar dan vergeet ik het. Teveel aan het genieten enzo. ? ??‍♀️#?#?#enkl #junglamsterdam

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op