Jim Bakkum heeft eventjes hard gewerkt in de sportschool en deelt zijn progressie. Hij schrijft: “Bij mijn personage Jorrit in Onze Jongens draait alles om het showen van zijn lichaam. Te gek om te spelen, maar ikzelf ben verre van het showen. Deze voor/na foto deel ik dan ook niet om te pronken met mijn lichaam, maar om te laten zien wat een tijd lang consistentie in training en voeding kunnen doen. Om eventueel anderen te inspireren. Wat training en voeding doen voor je hele ‘zijn’ is bizar. Mijn ogen staan helderder, mijn humeur is beter, mijn huid is beter, mijn lichaam is strakker, voel me energieker. En ook zit mijn haar beter, maar weet niet of dat perse met het trainen te maken heeft. ? • Ik heb de mazzel dat ik dit proces nu al twee keer heb kunnen doen voor de film, maar ook zonder een film als doel zijn er altijd andere doelen die je kunt stellen. Zorg dat je goede begeleiding hebt, in wat voor vorm dan ook. Ik word al jaren goed begeleid door @3sixty5personaltraining en dan met name Kay en Randy. Natuurlijk heb ik niet altijd zin en cheat ik echt weleens qua eten, maar het resultaat in hoe ik me voel is zo’n ongelofelijke drijfveer gebleken. Net mijn voorlopig laatste training gehad, want morgen vliegen we met de hele ‘Onze Jongens’ bups naar Miami! ?✈️”

Jim Bakkum transformeert tot Hulk


We zagen de laatste tijd al meer BN’ers die flink wat uurtjes in de sportschool hebben gezeten en hun resultaten delen. Zoals Donny Roelvink (HIERRR) en natuurlijk Giel Beelen (HIERRR). Maar ook Jim heeft goed zijn best gedaan:

Dit bericht bekijken op Instagram

Bij mijn personage Jorrit in Onze Jongens draait alles om het showen van zijn lichaam. Te gek om te spelen, maar ikzelf ben verre van het showen. Deze voor/na foto deel ik dan ook niet om te pronken met mijn lichaam, maar om te laten zien wat een tijd lang consistentie in training en voeding kunnen doen. Om eventueel anderen te inspireren. Wat training en voeding doen voor je hele ‘zijn’ is bizar. Mijn ogen staan helderder, mijn humeur is beter, mijn huid is beter, mijn lichaam is strakker, voel me energieker. En ook zit mijn haar beter, maar weet niet of dat perse met het trainen te maken heeft. ? • Ik heb de mazzel dat ik dit proces nu al twee keer heb kunnen doen voor de film, maar ook zonder een film als doel zijn er altijd andere doelen die je kunt stellen. Zorg dat je goede begeleiding hebt, in wat voor vorm dan ook. Ik word al jaren goed begeleid door @3sixty5personaltraining en dan met name Kay en Randy. Natuurlijk heb ik niet altijd zin en cheat ik echt weleens qua eten, maar het resultaat in hoe ik me voel is zo’n ongelofelijke drijfveer gebleken. Net mijn voorlopig laatste training gehad, want morgen vliegen we met de hele ‘Onze Jongens’ bups naar Miami! ?✈️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op